FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 16. lipnja

ZAGREB, 16. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 16. lipnja.
ZAGREB, 16. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 16. lipnja.

ZAGREB - Hrvatski savez slijepih svečanom će akademijom pod pokroviteljstvom predsjednika Republike i Vlade obilježiti 60. obljetnicu djelovanja. O povijesti i trenutnom položaju Hrvatskog saveza slijepih govorit će predsjednik Saveza Vojin Perić. Hrvatski savez slijepih najavio je da će uručiti priznanja za izuzetne rezultate na području poboljšanja kvalitete življenja slijepih osoba koje je dodijelio predsjedniku Republike Stjepanu Mesiću i potpredsjednici Vlade Jadranki Kosor. U ime Vlade, nazočne će pozdraviti potpredsjednica Vlade i predsjednica vladinog Povjerenstva za osobe s invaliditetom Jadranka Kosor (Hrvatsko narodno kazalište u 12 sati).

VUKOVAR - Sindikat novinare Hrvatske održat će 17. skupštinu na kojoj će izabrati predsjednika, članove Izvršnog i Nadzornog odbora. Na dnevnom redu Skupštine je, uz izvješća o radu, točka o pregovorima o nacionalnom kolektivnom ugovoru (hotel Lav, J.J. Strossmayera 17 u 10 sati).

ZAGREB - Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata na kojoj će se predstaviti 156 autorskih ostvarenja hrvatskih arhitekata realiziranih u 2005. godini u zemlji i svijetu, a najuspješnija će biti nagrađena. Na izložbi sudjeluje više od 150 autora, s oko 200 suradnika. Nagrada za životno djelo "Viktor Kovačić" bit će uručena arhitektu i urbanistu Radovanu Miščeviću iz Zagreba, a nagrada za znanstveno- istraživački, publicistički, kritički i teorijski rad na području arhitekture "Neven Šegvić" bit će uručena Mići Gamulinu iz Splita (Gliptoteka HAZU, Medvedgradska 2 u 18 sati).

Dežurni urednici na desku OSV:

ujutro - Dubravka Dadić

popodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01 4808 600

telefaks: 01 4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙