FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 13. lipnja

ZAGREB, 12. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 13. lipnja.
ZAGREB, 12. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 13. lipnja.

KNIN - U povodu Dana Grada Knina i blagdana sv. Ante, zaštitnika Knina potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručit će ugovore o darovanju za 26 stanova i kuća, temeljem Uredbe o darovanju stanova i kuća u vlasništvu Hrvatske na područjima posebne državne skrbi hrvatskim braniteljima te članovima obitelji poginulih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (Dom Hrvatske vojske "Kralj Zvonimir", Zvonimirova 34 u 12 sati). Nakon toga, u 13 sati, također u Domu Hrvatske vojske "Kralj Zvonimir" potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor nazočit će svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Knina.

NAŠICE - U povodu Dana grada Našica, blagdana sv. Antuna Padovanskog, predsjednik Hrvatskog sabora Vladmir Šeks sudjelovat će na svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Našica (Poglavarstvo grada Našica u 11 sati).

ZAGREB - Savjet Vlade za prostorno uređenje održat će konferenciju za novinare o svojem dvogodišnjem izvješću pod nazivom "Procjena stanja u prostoru i preporuke za unaprjeđenje stanja u prostoru Hrvatske" (prostorije Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Ulica Republike Austrije 20, velika dvorana na trećem katu u 11 sati).

ZAGREB - U organizaciji Pravosudne akademije Ministarstva pravosuđa održat će se okrugli stol na temu "Suzbijanje nasilja u obitelji - sankcije i moguće alternative". Skup će otvoriti potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, a o implementaciji u pravosuđe nacionalne strategije zaštite od nasilja u obitelji govorit će ministrica pravosuđa Ana Lovrin (Novinarski dom, Perkovčeva 2 u 10 sati).

ZAGREB - U povodu ukidanja kulturnih priloga u dnevnim novinama te marginaliziranju kulture na državnoj televiziji Hrvatski P.E.N. centar održat će tribinu pod nazivom "Kome smeta kultura"? (Klub Novinarskog doma, Perkovčeva 2 u 11 sati).

ZAGREB - Otvorenje Galerije Rektorata Sveučilišta u Zagrebu (Trg maršala Tita 14 u 17 sati).

Dežurni urednici na desku OSV:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Dubravka Dadić

telefon: 01 4808 600

telefaks: 01 4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙