FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Šibeniku predstavljen Poslovni navigator

ŠIBENIK, 3. lipnja 2006. (Hina) - U sklopu desetog Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu, koje se održava u Šibeniku, danas je predstavljena nova Internet komunikacija s poduzetnicima, sustav Poslovni navigator.
ŠIBENIK, 3. lipnja 2006. (Hina) - U sklopu desetog Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu, koje se održava u Šibeniku, danas je predstavljena nova Internet komunikacija s poduzetnicima, sustav Poslovni navigator.

Kako je istaknuo ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić, riječ je o sustavu koji će olakšati poslovanje malih i srednjih poduzetnika, odnosno omogućit će im dobivanje informacija na jednom mjestu.

Poslovni navigator, na kojem je Micro Grupa radila deset mjeseci, korisnicima omogućava odabir najpovoljnijih financijskih izvora, ostvarivanje poticaja na koje imaju pravo, uštedu vremena, pronalazak pružatelja one poslovne usluge koja im treba u najkraćem roku te besplatnu promociju uključivanjem u Poslovnu mrežu ili prezentiranjem u Poslovnim centrima.

Sve te prednosti, kako je rečeno, ostvaruju se jednostavnim registriranjem u Poslovni navigator, a registracija i korištenje informacija su besplatni.

Funkcija Poslovnog navigatora je, uz ostalo, informiranje o izvorima financiranja, poticajima i subvencijama, administrativnim procedurama, pružateljima poslovnih usluga u Hrvatskoj, javnim i privatnim institucijama čija je potpora nužna za razvoj poduzetničkog sektora, zakonodavnom okviru i mogućnostima profitabilnog ulaganja u perspektivne hrvatske djelatnosti.

Sve te informacije Poslovni navigator pruža kroz svoja četiri dijela - kreditni vodič (informacije o kreditima, poticajima subvencijama itd), poslovna mreža (pružatelji poslovnih usluga), ulaganje u Hrvatsku (sadrži informacije o devet hrvatskih industrija u koje se najviše ulaže, zakone i pravilnike potrebne za poslovanje u nekoj od industrija) te poslovni centri (daju pregled poduzetničkih zona, slobodnih zona, razvojnih agencija itd).

Poslovni navigator zajednički je projekt Ministsrstva gospodarstva, rada i poduzetništva i USAID-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙