FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 3. lipnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 3. lipnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

LUSAKA - Zambijski je okružni sudac osudio britanskog poduzetnika na 15 dana košenja trave i zalijevanja cvijeća jer mu je istekla viza. Charles Long je uhićen u Lusaki zbog nevažeće vize i odveden pred suca. "Kosit ćete travu i zalijevati cvijeće u dvorištu ureda za imigraciju u Lusaki 15 dana. Nakon toga ćete biti protjerani iz zemlje", rekao je sudac. Long, koji je u Zambiju došao u potrazi za poslovnim kontaktima, izgledao je zadovoljan presudom. "Puno bolje nego zatvor", rekao je.

PEKING - Stanovnik kineskoga glavnoga grada dobio je u petak 1.000 dolara odštete s kamatama, jer su ga ugrizli najprije pas, a onda i njegov vlasnik, objavila je službena agencija Nova Kina. U studenome 2004., žrtva imenom Huo, posvađala se s čovjekom čiji ga je pas ugrizao u lijevu nogu, a kada je svađa prerasla u fizički sukob Hua je, opet u lijevu novu, ugrizao i vlasnik psa Liu. Sud u Pekingu naredio je napadaču da oštećenome isplati 7.500 juana (937,50 dolara).

LOS ANGELES - Još jedan glamurozni holivudski par je raskinuo, ovoga puta Penelope Cruz i Matthew McConaughey, izvijestio je People Magazin. Njih dvoje upoznali su se 2005. na snimanju filma "Sahara", no sada su odlučili prekinuti vezu. "Obzirom na prenatrpane rasporede i puno vremena provedenog odvojeno, zajednički smo odlučili prije četiri tjedna da je rastanak u ovome trenutku najbolja stvar", stoji u njihovom zajedničkom priopćenju. Par se posljednji put susreo u ožujku, kada je McConaughey posjetio Cruz u Španjolskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙