FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA novi generalni sponzor Hajduku

SPLIT, 29. svibnja 2006. (Hina) - Novi generalni sponzor Hajduka bit će hrvatska naftna kompanija INA, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora kluba.
SPLIT, 29. svibnja 2006. (Hina) - Novi generalni sponzor Hajduka bit će hrvatska naftna kompanija INA, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora kluba.

Kako se doznaje od predsjednika Uprave Branka Grgića, svečano potpisivanje sponzornog ugovora bit će u petak, a u pripremi je i sklapanje još dvaju velikih sponzorskih ugovora.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o Hrvatskoj poštanskoj banci i Croatia osiguranju. Agrokor, dosadašnji generalni sponzor, ostaje i dalje kao jedan od manjih sponzora kluba.

Upravni je odbor danas potvrdio i trenerski mandat Luki Bonačiću. Prema Grgićevim riječima, Uprava je Bonačiću dala potporu i otvorene ruke za odabir igrača na koje računa. Isto tako, dodao je, i svi igrači koji žele otići iz Hajduka mogu to slobodno učiniti, "jer želimo čistu svlačionicu, sportsku atmosferu i želimo samo one igrače koji su spremni misliti samo na Hajduka i boriti se hajdučki", poručio je.

Izabran je i novi stručni stožer na čijem će čelu biti koordinator Stanko Poklepović. Direktor omladinske škole postao je Zoran Vulić.

Na sjednici je potvrđena i nagodba s bivšim igračem Ivicom Mornarom koji je zbog duga iz 1996. godine, lani podnio zahtjev za otvaranjem stečaja nad Hajdukom, koji je nakon prihvaćanja nagodbe povučen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙