FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Roberto Carlos uvjeren u trijumf Brazila

WEGGIS, 24. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Velikom optimizmu koji vlada u redovima peterostrukih svjetskih prvaka Brazilaca, pridružio se i Roberto Carlos (33).
WEGGIS, 24. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Velikom optimizmu koji vlada u redovima peterostrukih svjetskih prvaka Brazilaca, pridružio se i Roberto Carlos (33).

Branič Real Madrida uvjeren je kako će Selecao obraniti naslov i osvojiti šestu svjetsku titulu.

"Imamo 80 posto izgleda za obranu naslova. Ne pretjerujem, to su činjenice. Imamo najbolju momčad na svijetu i zaista ne vidim reprezentaciju koja nas može pobijediti," poručio je Roberto Carlos iz brazilske baze u švicarskom selu Weggis.

Premda većina brazilskih reprezentativaca nije imala blistavu sezonu, a među njima je i branič "Kraljevskog kluba", Roberto Carlos nije previše zbog toga zabrinut.

"Naši nastupi u klubovima nisu mjerilo. Za nekoliko mojih suigrača ovo će biti posljednje SP-u karijeri i želimo otići kao pobjednici," dodao je Carlos nakon treninga koji je pratilo više od 5.000 gledatelja, te skoro 1.000 novinara iz svih krajeva svijeta. Dojma smo da se u takvim uvjetima kvalitetno mogu pripremati jedino Brazilci.

"Naviknuti smo na euforiju. No, to ne eutječe na naš rad," smatra Roberto Carlos, dok je najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho dodao. "Želimo navijačima pružiti malo zabave i zadovoljstva. No kada radimo nema opuštanja i zabave. Svjesni smo težine zadatka koji je pred nama," dodao je brazilski čarobnjak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙