FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 22. svibnja

ZAGREB, 22. svibnja 2006. (Hina) -
ZAGREB, 22. svibnja 2006. (Hina) -

ZAGREB, 22. svibnja 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 22. svibnja, koje ćemo

popratiti fotografijama

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja o izmjenama i dopunama Zakona o znanosti i visokom obrazovanju. Na konferenciji će govoriti predsjednik Velikog vijeća Sindikata Vilim Ribić (Ilica 51, 10 sati).

ZAGREB - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović dodijelit će stipendije pripadnicima hrvatske nacionalne manjine, iseljeništva i useljeništva. Stipendije su namijenjene pripadnicima hrvatske nacionalne manjine, iseljeništva i useljeništva koji pohađaju srednje škole ili visoka učilišta u Hrvatskoj (U 11.00 sati, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u Velikom salonu Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSLS-a na kojoj će govoriti predsjednica stranke Đurđa Adlešić te potpredsjednici Zlatko Kramarić, Želimir Janjić, Stanko Zrilić, Hrvoje Vojković i Zlatko Benašić (Zrinjevac 17, 12,30 sati).

ZAGREB - U Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) javno će biti otvorene ponude za odabir financijskog savjetnika hrvatske Vlade u postupku nastavka privatizacije Hrvatskih telekomunikacija. Vlada je u travnju pozvala šest uglednih investicijskih banaka da podnesu ponudu za savjetnika u daljnjoj privatizaciji HT-a. (14 sati, HFP, Ul. Ivana Lučića 6).

DONJI MIHOLJAC - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Donji Miholjac, gdje će se sastati s čelnicima grada i Osječko-baranjske županije (Vukovarska 1, 16 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙