FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Knin: stipendije za napredne i siromašne učenike

KNIN, 15. svibnja 2006. (Hina) - U povodu Međunarodnog dana obitelji ukninskom Gradskom poglavarstvu organizirano je danas svečanopotpisivanje ugovora o stipendiranju kninskih učenika i studenta.
KNIN, 15. svibnja 2006. (Hina) - U povodu Međunarodnog dana obitelji u kninskom Gradskom poglavarstvu organizirano je danas svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju kninskih učenika i studenta.

Jedanaest studenata, šest nadarenih i petero iz obitelji lošeg materijalnog stanja, do kraja školovanja primat će iz gradske blagajne 600 kuna mjesečne stipendije, uz uvjet da redovito upisuju školsku godinu.

Ugovore je potpisalo i deset učenika, od kojih su polovica iz siromašnijih obitelji, a oni će mjesečno primati 400 kuna.

Kninska gradonačelnica Josipa Rimac izrazila je želju da svi oni nakon uspješnog školovanja ostanu u Kninu te svojim znanjem i radom pridonesu njegovu napretku.

Dan obitelji u Kninu prigodno obilježava i Društvo sportske rekreacije "Sport za sve" koje je danas organiziralo turnir obitelji u malom nogometu "3 na 3" sa željom međusobnog sportskog druženja tamošnjih obitelji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙