FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: devet ubijenih Iračana; četiri britanska vojnika ranjena

BAGDAD, 15. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Devet Iračana, od čega četirinastavnika, ubijeno je u ponedjeljak ujutro u napadima na Irak,priopćeno je iz nekoliko sigurnosnih izvora, dok su četiri britanskavojnika ranjena u minobacačkom napadu na njihovu bazu u Amari.
BAGDAD, 15. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Devet Iračana, od čega četiri nastavnika, ubijeno je u ponedjeljak ujutro u napadima na Irak, priopćeno je iz nekoliko sigurnosnih izvora, dok su četiri britanska vojnika ranjena u minobacačkom napadu na njihovu bazu u Amari.

Četiri gimnazijska profesora ubijena su blizu Baladruza, 100 km istočno od Bagdada, kad su naoružane osobe zapucale na njihov minibus, priopćio je jedan od izvora.

Dva civila ubijena su, a jedan je ranjen kad je eksplozivna naprava eksplodirala dok je njihovo vozilo prolazilo cestom koja povezuje Baiji i Tikrit, sjeverno od Bagdada.

Jedan je irački vojnik ubijen, a četiri su ranjena kad je eksplodirala bomba dok su bili u ophodnji na mostu jugozapadno od Samare.

Jedan je civil ubijen, a jedan ranjen u eksploziji bombe u policijskoj postaji u Mahawilu.

Student je poginuo u eksploziji naprave kućne izrade pri prolazu njegova vozila na sjeveru Baijija.

Četiri britanska vojnika lakše su ranjena u minobacačkoj vatri na njihovu bazu u Amari, saznaje se u ponedjeljak od britanskog vojnog glasnogovornika. Samo je jedan vojnik hospitaliziran. Njihove su ozljede površne", kazao je zapovjednik Sebastian Muntz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙