FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlović i Ivanišević igraju Hrvatsku ligu

ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Hrvatska teniska liga bit će ovesezone najjača u povijesti, a između ostalih, prijavljeni su i IvoKarlović i Goran Ivanišević, što će itekako podignuti zanimanje zaekipno državno prvenstvo, rečeno je na konferenciji za novinareHrvatskog teniskog saveza (HTS).
ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Hrvatska teniska liga bit će ove sezone najjača u povijesti, a između ostalih, prijavljeni su i Ivo Karlović i Goran Ivanišević, što će itekako podignuti zanimanje za ekipno državno prvenstvo, rečeno je na konferenciji za novinare Hrvatskog teniskog saveza (HTS).

Osam je klubova u Prvoj ligi, deset u Drugoj ligi, a svakako je najjaču ekipu prijavio Teniski klub Ponikve za koji će igrati Karlović, Saša Tuksar, Roko Karanušić i Željko Krajan, Goran Ivanišević je na popisu HATK Zagreb, a Davis Cup reprezentativac Marin Čilić igrat će za Medveščak.

Prvenstvo započinje 18. lipnja, a naslov prvaka brani Zagreb.

Izvršna direktorica HTS-a Marina Mihelić kazala je kako za domaćinstvo susreta 1. kola Fed skupine Hrvatska - Rusija 15. i 16. srpnja kandidiraju Umag, Split i Dubrovnik. Konačna odluka od domaćinu bit će donešena na sjednici Upravnog odbora HTS-a u subotu.

U HTS-u su naglasili da nema bitnijih novosti oko izbornika Davis Cup reprezentacije, predsjednik Radimir Čačić je u kontaktu sa igračima i očekuje se da će imena kandidata biti poznata najkasnije mjesec dana nakon Roland Garrosa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙