FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promet bez zastoja

ZAGREB, 9. svibnja 2006. (Hina) - U cijeloj su zemlji vremenske prilikei uvjeti za vožnju povoljni i vozi se bez smetnji i zastoja,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 9. svibnja 2006. (Hina) - U cijeloj su zemlji vremenske prilike i uvjeti za vožnju povoljni i vozi se bez smetnji i zastoja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zbog slabe magle ili sumaglice mjestimice je smanjena vidljivost na dionici autoceste A3 između Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Županje.

Na dijelovima cesta gdje su u tijeku radovi očekuju se zastoji tijekom dana.

U putničkom prometu na graničnim prijelazima nema gužve.

Trajekti plove redovito.

Prometna prognoza za srijedu, 10. svibnja:

Promet će na većini cesta biti srednje gust, povremeno pojačan na gradskim prometnicama. Bude li kiše promet će teći otežano i sporije. Na dionicama na kojima traju radovi, mogući su kraći zastoji posebno na autocesti A3 Bregana-Županja, i to kod čvora Lučko i mostu Sava, kao i na dionici Ivanić Grad-Nova Gradiška. Kraći zastoji su mogući i noću u tunelima Vršek, Sopač, Sleme, Vrata i Tuhobić na A6 Rijeka-Zagreb, također zbog radova.

Očekuju se povremeno pojačan teretni promet i promet putničkih vozila na graničnim prijelazima Macelj, Bregana i Bajakovo. Trajekti će ploviti redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙