FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istra: predstavljen projekt certificiranja privatnog smještaja

ZAGREB, 8. svibnja 2006. (Hina) - Turistička zajednica Istarskežupanije, Istarska razvojna agencija i Raiffeisenbank Austria (RBA)predstavili su projekt 'Domus Bonus-Istria Quality Apartments, jamstvokvalitete smještaja', priopćeno je iz RBA.
ZAGREB, 8. svibnja 2006. (Hina) - Turistička zajednica Istarske županije, Istarska razvojna agencija i Raiffeisenbank Austria (RBA) predstavili su projekt 'Domus Bonus-Istria Quality Apartments, jamstvo kvalitete smještaja', priopćeno je iz RBA.

Domus Bonus - Istria Quality Apartments namijenjen je svim registriranim privatnim iznajmljivačima apartmana na području Istarske županije. Posjedovanje i isticanje certifikata Domus Bonus iznajmljivačima donosi pogodnosti kao što su jamstvo Turističke zajednice Istarske županije za kvalitetu smještaja, uvrštenje objekata s oznakom Domus Bonus u promotivne kanale županije te mogućnost dobivanja turističkih kredite RBA-a.

Ti krediti namijenjeni su građanima koji se bave iznajmljivanjem smještajnih ili turističkih kapaciteta, koji su pribavili preporuku ili mišljenje Turističke zajednice Istarske županije.

Novost u ponudi ovih kredita je da se u izračun kreditne sposobnosti ubrajaju procijenjeni prihodi od iznajmljivanja. Efektivne kamatne stope su od 6,14 posto za kredite u eurima odnosno 5,2 posto za kredite u švicarskim francima.

Krediti se odobravaju u iznosu do 100 tisuća eura odnosno do 150 tisuća franaka, uz rok otplate do 15 godina, a postoji mogućnost ugovaranja počeka od 6 ili 12 mjeseci, sa ili bez plaćanja kamate tijekom počeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙