FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 8. svibnja

ZAGREB, 8. svibnja 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja zaponedjeljak, 8. svibnja, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 8. svibnja 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 8. svibnja, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Svečana konferencija za novinare Hrvatske radiotelevizije (HRT) u povodu jubileja 80 godina Hrvatskog radija i 50 godina Hrvatske televizije (Dom HRT-a, Prisavlje 3 u 9,30 sati).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor potpisat će Ugovore o suradnji Ministarstva na provođenju programa međugeneracijske solidarnosti "Dnevni boravak i pomoć u kući za starije osobe" s gradom Buzetom i programa "Pomoć u kući starijim osobama" s gradom Krapinom u 2006. godini, te Ugovor o nastavku suradnje na provedbi programa "Volonterska skrb za starije osobe u lokalnim zajednicama" sa Sindikatom umirovljenika Hrvatske (prostorije Ministarstva, Park Stara Trešnjevka 4 u 10 sati).

ZAGREB - Vladin Ured za ravnopravnost spolova predstavit će Vodič za romske aktiviste Europskog centra za prava Roma u Budimpešti. Naziv vodiča je "Upoznajte svoja prava i borite se za njih", a izdala ga je riječka Udruga žena Romkinja "Bolji život" (hotel Dubrovnik, dvorana Stradun, Gajeva 1 u 11 sati).

ZAGREB - Sjednica Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu Hrvatskog sabora. Odbor će među ostalim raspravljati i o konačnom Prijedlogu zakona o izborima općinskih načelnika, gradonačelnika, župana i gradonačelnika Grada Zagreba (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Josipa Jelačića u 13 sati).

RIJEKA - Prva promidžbena vožnja sezonskog agencijskog vlaka s prijevozom automobila od Hamburga do Rijeke pod nazivom "Četiri zemlje, jedna lokomotiva" završit će dočekom vlaka na riječkom željezničkom kolodvoru (u 11,37 sati). Nakon dočeka bit će održana konferencija za novinare na kojoj će o zajedničkom projektu željezničkih poduzeća iz Njemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske govoriti predstavnici Hrvatskih željeznica, tvrtaka DB-AutoZug i Siemens Dispolok (čekaonica Željezničkog kolodvora u 12 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙