FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoreno Svjetsko odbojkaško prvenstvo srednjih škola

POREČ, 7. svibnja (Hina) - Prigodnom svečanošću večeras je udvorani "Intersport" u Zelenoj laguni u Poreču otvoreno Svjetskoprvenstvo srednjih škola u odbojci na kojem sudjeluje 31 ženska i 30muških ekipa iz 35 zemalja sa svih kontinenata, ukupno 1.100sudionika.
POREČ, 7. svibnja (Hina) - Prigodnom svečanošću večeras je u dvorani "Intersport" u Zelenoj laguni u Poreču otvoreno Svjetsko prvenstvo srednjih škola u odbojci na kojem sudjeluje 31 ženska i 30 muških ekipa iz 35 zemalja sa svih kontinenata, ukupno 1.100 sudionika.

Sudionicima Svjetskog prvenstva srednjih škola u odbojci na svečanom otvaranju riječima dobrodošlice obratili su se izaslanik predsjednika Stjepana Mesića, savjetnik za sport Željko Mataja te pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Dražen Harasin koji su im poželjeli puno uspjeha i dobrih rezultata.

U ime Međunarodne školske sportske federacije (ISF) sudionike je pozdravio John Coolen istaknuvši važnost takvih manifestacija.

Hrvatsku će na ovoj svjetskoj odbojkaškoj smotri u ženskoj konkurenciji predstavljati srednjoškolke iz Vinkovaca, a u muškoj učenici srednjih škola iz Zagreba i Rovinja.

Svjetsko odbojkaško prvenstvo srednjih škola odvijat će se do subote, 13. svibnja a utakmice će se igrati u u Poreču, Rovinju, Umagu i Bujama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙