FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Podvig Phoenixa

NEW YORK, 7. svibnja 2006. (Hina/dpa) - Košarkaši Phoenix Sunsasvladali su u odlučnoj, sedmoj utakmici 1. kola NBA doigravanja nasvom parketu Los Angeles Lakerse sa 121:90 i sa ukupnim omjerom 4:3prošli u polufinale Zapadne konferencije.
NEW YORK, 7. svibnja 2006. (Hina/dpa) - Košarkaši Phoenix Sunsa svladali su u odlučnoj, sedmoj utakmici 1. kola NBA doigravanja na svom parketu Los Angeles Lakerse sa 121:90 i sa ukupnim omjerom 4:3 prošli u polufinale Zapadne konferencije.

Phoenix je napravio mali podvig, jer je gubio u seriji sa 1:3, a u polufinalu ih očekuju dvoboji sa još jednim klubom iz Los Angelesa - Clippersima.

Domaćini su brzo riješili sve dvojbe, već u prvoj četvrtini bilo je 32:15 za Phoenix, u poluvremenu 60:45, da bi u trećoj četvrtini prednost narasla i do 25 razlike, pa su dokraja igrače i sve pričuve. Sedmorica su Sunsa završila utakmicu sa više od 10 poena, najviše Leandro Barbosa (26) i Boris Diaw (21), Shawn Marionje dodao 14 i 10 skokova, a Steve Nash 13 poena, 9 asista i 6 skokova prije negoli je zbog iskrenutog gležnja napustio igru u trećoj četvrtini.

Kobe Bryant je sa 24 koša predvodio Lakerse, koji su imali samo 35 posto šuta, te ih nije uspio spasiti ni legendarni trener Phil Jackson, koji nikad nije ispao u prvom kolu doigravanja, pogotovu kada je vodio sa 3:1.

Samo se sedam momčadi do sinoć u povijesti NBA lige vratilo nakon što je gubilo sa 3:1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙