FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 6. svibnja

ZAGREB, 5. svibnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općegservisa vijesti Hrvatska (OSV) za subotu, 6. svibnja.
ZAGREB, 5. svibnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti Hrvatska (OSV) za subotu, 6. svibnja.

SPLIT - U povodu Dana Grada Splita i blagdana Svetoga Dujma u splitskom HNK održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj se očekuje i nazočnost predsjednika Sabora Vladimira Šeksa. Na sjednici će biti uručene nagrade Grada Splita (10 sati). U kripti katedrale Svetoga Dujma u kojoj su pohranjene svečeve moći u 19 sati održava se večernja misa koju predvodi nadbiskup splitsko - makarski Marin Barišić.

KARLOVAC - Svečanost u povodu početka radova na izgradnji stambenog kompleksa Dubovac-Karlovac. Riječ je o Programu sindikalno zadružnog modela Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika i Sindikalne stambene zadruge za rješavanje stambenih problema državnih i lokalnih službenika i namještenika. Radove će otvoriti potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor (Ulica Petra Kružića u 10 sati).

ZAGREB - Izborni sabor Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Hrvatske (prostorije Mjesne samouprave "August Cesarec", Tkalčićeva 33/I kat, velika dvorana u 10,30 sati)

OSIJEK - Osnivanje političke stranke Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (kino "Europa" u 10 sati).

ROVINJ - Na 11. "Šoljanovim danima" održat će se okrugli stol na temu "Književnost i mediji" (10 sati).

GROBNIK - "Aeromiting 2006.", na kojemu će sudjelovati zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i 14 aeroklubova iz Slovenije i Hrvatske počet će na Aerodromu Grobnik u 14 sati. Aeromiting organiziraju Zrakoplovno društvo "Krila Kvarnera" i Zajednica tehničke kulture Rijeka.

Dežurni urednici na Desku OSV:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙