FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega: uz prijetnju oružjem žena opljačkala banku

POŽEGA, 4. svibnja 2006. (Hina) - Uz prijetnju vatrenim oružjem danasje nepoznata ženska osoba oko 13,20 sati opljačkala banku "Kovanica"d.d. Varaždin u najužem središtu Požege.
POŽEGA, 4. svibnja 2006. (Hina) - Uz prijetnju vatrenim oružjem danas je nepoznata ženska osoba oko 13,20 sati opljačkala banku "Kovanica" d.d. Varaždin u najužem središtu Požege.

O kolikom je iznosu riječ još nije poznato, a na očevid, uz istražnu sutkinju Ivanku Pilon, izišli su i djelatnici Policijske uprave požeško-slavonske.

"U trenutku pljačke u banci su bile tri službenice, od kojih je jedna trudnica. Nitko nije ozlijeđen, no službenice su u vidljivom šoku. Kako je istraga u tijeku, još uvijek ne možemo reći o kolikom je iznosu riječ", izjavio je Dalibor Bauer iz PU požeško-slavonske. Dodao je da na tom području do sada nije bilo puno ovakvih kažnjivih djela, a posebno žena pljačkaša. To je kaže rijetkost u policijskoj praksi.

Nepoznata se žena nakon pljačke udaljila pješice, a na sebi je, doznaje se, imala trenirku, kapu šiltericu, tamne naočale i torbicu.

Zbog oružane pljačke djelatnici Policijske uprave na svim izlazima iz Požege postavili su ophodnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙