FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAD: Žena udata za 3 do 15 muškaraca ide na sud?

ROSEVILLE, Michigan , 4. svibnja 2006. (Hina/AP) - Američka policijaizvijestila je kako će protiv jedne 46-godišnjakinje vjerojatno bitipokrenut sudski proces jer je istodobno bila u braku s, koliko je dosada poznato, trojicom muškaraca, no to bi čini se, mogao biti tek vrhledenog brijega, jer se u istom kontekstu spominje najmanje 15 muževai više prijevara.
ROSEVILLE, Michigan , 4. svibnja 2006. (Hina/AP) - Američka policija izvijestila je kako će protiv jedne 46-godišnjakinje vjerojatno biti pokrenut sudski proces jer je istodobno bila u braku s, koliko je do sada poznato, trojicom muškaraca, no to bi čini se, mogao biti tek vrh ledenog brijega, jer se u istom kontekstu spominje najmanje 15 muževa i više prijevara.

Sudac okruga St. Clair u američkoj državi Michigan trebao bi donijeti odluku o tomu hoće li zbog poligamije protiv Kyle McConnell biti pokrenut sudski proces.

Jedna od žrtava, Douglas Rice novinaru Detroit Newsa ispričao je kako je "McConnellovu upoznao prošlog ljeta preko internetskih stranica, kada mu je priznala kako je "jedanput ranije bila udata" te da su se "vjenčali nakon nekoliko mjeseci". Nedugo poslije toga doznao je kako je tek jedan među mnogima koji su nasjeli na njezinu priču.

McConnell trenutačno odslužuje zatvorsku kaznu jer je pokušala prevariti još jednog supruga, Richarda McConnella.

"Ne znamo točno koliko je muškaraca obmanula, no očito je da je talentirana za pronalaženje usamljenih muškaraca, vrlo brzu udaju za njih i krađu njihova novca", rekao je detektiv Tim Donnellon iz okruga St. Clair.

"Kada su ovi sirotani doznali što se događa, već je bilo kasno, jer je ona vezu prekinula i pronašla iduću žrtvu", kazao je Donnellon. Odvjetnik Robert McClellan koji će zastupati optuženu ako dođe do sudskog procesa, rekao je kako uvijek "postoje dvije strane priče".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙