FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dioki i Plastotecnice potpisali sporazum o suradnji

ZAGREB, 4. svibnja 2006. (Hina) - Tvrtke Dioki i Plastotecnicapotpisali su nedavno Memorandum o razumijevanju u kojem je, izmeđuostalog, navedena spremnost obiju strana da u roku od slijedeće dvijegodine osnuju hrvatsko-talijansko društvo.
ZAGREB, 4. svibnja 2006. (Hina) - Tvrtke Dioki i Plastotecnica potpisali su nedavno Memorandum o razumijevanju u kojem je, između ostalog, navedena spremnost obiju strana da u roku od slijedeće dvije godine osnuju hrvatsko-talijansko društvo.

Spomenuto će društvo, kako su izvijestili, proizvoditi isključivo polietilenske i polipropilenske filmove, uglavnom za tržište država na području bivše Jugoslavije i istočnoeuropska tržišta.

S tom namjerom, pokrenut će predmarketinške aktivnosti radi razvoja prije spomenutih tržišta, koja će predstavljati prirodna prodajna mjesta zajedničkog poduzeća.

Dvije tvrtke, kako su pojasnili, odlučile su pokrenuti ovaj projekt kako bi razvili nove sinergije te povećali svoje proizvodne kapacitete.

Plastotecnica je vodeća talijanska tvrtka u proizvodnji takvih proizvoda, s prometom koji premašuje 170 milijuna eura i 300 zaposlenika.

Dioki je hrvatski proizvođač sirovina od plastičnih materijala, s godišnjim prihodom od oko 200 milijuna eura i 864 zaposlenika.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙