FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladost - Jug CO 13:8

ZAGREB, 3. svibnja 2006. (Hina) - U trećoj finalnoj utakmicidoigravanja za naslov vaterpolskog prvaka Hrvatske vaterpolistiMladosti pobijedili su Jug Croatia osiguranje iz Dubrovnika sa 13:8(3:2, 4:2, 2:3, 4:1) i zabilježili prvu pobjedu u finalnoj serijidoigravanja u kojoj Jug CO vodi sa 2:1. Igra se na tri pobjede.
ZAGREB, 3. svibnja 2006. (Hina) - U trećoj finalnoj utakmici doigravanja za naslov vaterpolskog prvaka Hrvatske vaterpolisti Mladosti pobijedili su Jug Croatia osiguranje iz Dubrovnika sa 13:8 (3:2, 4:2, 2:3, 4:1) i zabilježili prvu pobjedu u finalnoj seriji doigravanja u kojoj Jug CO vodi sa 2:1. Igra se na tri pobjede.

Susret je odigran na bazenu Mladosti na Savi, a sudili su pred 1500 gledatelja Lovrić (Split) i Štampalija (Šibenik).

MLADOST: Pavić, Vranješ, Kobešćak, Jelača 2, Franković 3 (2), Paškvalin, Oreb, Milaković, Đogaš 4 (1), Primorac 1, Rogin, Pavlović 1, Burić 2, Perčinić

JUG CO: Volarević, Komadina, Bošković 1, Računica 1, Kržić 2, Smodlaka, Marković, Bušlje, Karač 2, Dobud 1, Drobac, Fatović 1, Car, Joković.

PETERCI: Mladost 3 (3), Jug CO 1 (0).

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Mladost 9 (5), Jug CO 12 (4).

Vaterpolisti Mladosti zasluženo su pobijedili u trećoj utakmici doigravanja i tako produžili izglede za osvajanje naslova prvaka. Već u petak, 5. svibnja, na dubrovačkom bazenu Gruž odigrat će se četvrta utakmica u kojoj bi Jug pobjedom treći put uzastopce osvojio naslov prvaka Hrvatske. U slučaju pobjede Mladosti, peti, odlučujuća susret igrao bi se ponovo na bazenu Mladosti uz Savu 12. svibnja.

Najbolji igrači u pobjedničkim redovima bili su reprezentativci Teo Đogaš sa četir, te Nikola Franković sa tri pogotka, dok je Josip Pavić prikupio 10 obrana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙