FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 4. svibnja

ZAGREB, 3. svibnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općegservisa vijesti Hrvatska (OSV) za četvrtak, 4. svibnja.
ZAGREB, 3. svibnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti Hrvatska (OSV) za četvrtak, 4. svibnja.

ZAGREB - Radna skupina za izradu Nacrta prijedloga nacionalne strategije za razvoj civilnoga društva i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva održat će konferenciju za novinare u povodu početka javnih rasprava o toj strategiji (prostorije Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, Kušlanova 27 u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSLS-a na kojoj će o rješenju Upravnog suda na žalbu saborskog zastupnika i varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka na Odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa govoriti on i predsjednica stranke Đurđa Adlešić (prostorije HSLS-a, Zrinjevac 17/I kat u 13 sati).

ZAGREB - 64. Sjednica Gradskog poglavarstva (zgrada Poglavarstva, Trg Stjepana Radića 1, dvorana 372 u 11 sati).

ZAGREB - Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja na konferenciji za novinare govorit će o Nacrtu prijedloga politike u znanosti i visokom obrazovanju te najaviti šesti sabor sindikata (Ilica 51 u 11 sati).

ZADAR - Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen Arhiv Zadarske nadbiskupije, čiju će građu ubuduće moći koristiti znanstvena i kulturna javnost. O arhivskom gradivu Zadarske nabiskupije govorit će zadarski nadbiskup Ivan Prenđa, kancelar Zadarske nadbiskupije don Josip Lenkić i ravnatelj Državnog arhiva u Zadru Slavko Ražov (dvorana Nadbiskupskog ordinarijata u 11 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/ 48 08 600

telefaks: 01/ 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙