FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hokej - Forsberg propušta SP

STOCKHOLM, 3. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Najveća zvijezdaolimpijskih pobjednika u hokeju na ledu, reprezentacije Švedske, PeterForsberg (32) otkazao je nastup na Svjetskom prvenstvu u Rigi zbogodlaska na operaciju.
STOCKHOLM, 3. svibnja 2006. (Hina/Reuters) - Najveća zvijezda olimpijskih pobjednika u hokeju na ledu, reprezentacije Švedske, Peter Forsberg (32) otkazao je nastup na Svjetskom prvenstvu u Rigi zbog odlaska na operaciju.

Igrač Philadelphia Flyersa već duže vrijeme ima problema s gležnjem, međutim nije želio precizirati o kakvoj se operaciji radi.

"Moram na operaciju, želim iskoristiti ljeto kako bi se posve oporavio i spremio za novu sezonu," poručio je "Foppa", kako Šveđani zovu napadača Flyersa.

Svjetsko prvenstvo elitne divizije održat će se 5. do 21. svibnja u Latviji. Dvorane Skonto Arena i Arena Riga u glavnom latvijskog gradu gostit će 16 najboljih reprezentacija svijeta. Reprezentacije su podijeljene u četiri skupine po četiri momčadi. U skupini A igrat će Finska, Češka, Latvija i Slovenija, u skupini B su Švedska, Ukrajina, Italija i Švicarska, u skupini C snage će odmjeriti Rusija, Slovačka, Kazahstan i Bjelorusija, dok će u skupini D nastupiti SAD, Kanada, Norveška i Danska. Naslov svjetskog prvaka brane Česi, koji su na posljednjoj svjetskoj smotri prošle godine u Austriji u finalu pobijedili Kanadu, dok je treće mjesto osvojila Rusija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙