FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega: pritvor osumnjičenom za krađu iz Fine

POŽEGA, 2. svibnja 2006. (Hina) - Istražni sudac Županijskoga suda uPožegi Nenad Vlašić danas je nakon ispitivanja odredio pritvor za37-godišnjeg muškarca kojega se sumnjiči da je u noći sa 17. na 18.travnja ove godine počinio tešku krađu iz privremenog sefa poslovnice"Fine" u središtu Požege.
POŽEGA, 2. svibnja 2006. (Hina) - Istražni sudac Županijskoga suda u Požegi Nenad Vlašić danas je nakon ispitivanja odredio pritvor za 37-godišnjeg muškarca kojega se sumnjiči da je u noći sa 17. na 18. travnja ove godine počinio tešku krađu iz privremenog sefa poslovnice "Fine" u središtu Požege.

Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je da je osumnjičenik zaposlenik tvrtke "Sokol Marić".

Krađa, u kojoj je nestao novac povjeren na čuvanje zaštitarskoj tvrtki "Sokol Marić", bio je prikupljen tijekom uskrsnih blagdana s triju benzinskih postaja u Požegi. Taj je novac bio pohranjen u trezoru unutar objekta Fine, a trezor je iznajmila zaštitarska tvrtka koja je ujedno bila zadužena i za transport novca od benzinskih postaja do objekta Fine.

Zaštitari su novac tek u jutarnjim satima trebali predati "Fini".

Neslužbeno se doznaje da je iz trezora bilo ukradeno nešto više od pola milijuna kuna.

Iz privremenog trezora u požeškoj poslovnici Fine i prije pet mjeseci ukradeno je oko 170 tisuća kuna, za što je također osumnjičen zaštitar. U vezi s tom krađom sudski je postupak u tijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙