FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI Peking - Policija predstavila sigurnosni plan

Peking - Policija predstavila sigurnosni planPEKING, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Kineska policija predstavilaje dio sigurnosnog plana za Olimpijske igre 2008. godine, koje ćeodržati u Pekingu.
PEKING, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Kineska policija predstavila je dio sigurnosnog plana za Olimpijske igre 2008. godine, koje će održati u Pekingu.

"Biti će to najsigurnije OI na svijetu. Ništa nećemo prepustiti slučaju. Ozbiljno i kvalitetno se pripremamo," poručio je direktor osiguranja Qiang Wei.

Policija je dio svojih vještina predstavila i novinarima, simulirajući spašavanje zatočenih sportaša, te akcije specijalnih snaga.

U narednom periodu više od 40.000 policajaca u Pekingu biti će podvrgnuto posebnom treningu i vježbama, kako bi što spremniji dočekali OI i više od dva milijuna gostiju koliko ih se za vrijeme skupa najboljih svjetskih sportaša očekuje u Pekingu. Posebnu pažnju kineska policija posvetit će osiguranju olimpijskog sela, sportskih objekata, gradskih trgova, restorana, banaka, stanica podzemne željeznice...

"Odlično surađujemo s francuskim, njemačkim i britanskim antiterorističkim jedinicama," dodao je jedan od direktora policije, Zhao Yuan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙