FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U kineskom gradu Dalianu održava se Hrvatski dan

RIJEKA, 27. travnja 2006. (Hina) - U kineskom gradu Dalianu danas seodržava Hrvatski dan u sklopu kojeg je otvorena izložba "ArhitekturaRijeke 1845.-1945.".
RIJEKA, 27. travnja 2006. (Hina) - U kineskom gradu Dalianu danas se održava Hrvatski dan u sklopu kojeg je otvorena izložba "Arhitektura Rijeke 1845.-1945.".

U Muzeju moderne umjetnosti izloženo je 59 fotografija u boji Damira Fabijanića koje svjedoče o značajkama riječke arhitekture u stotinu prošlih godina, izvijestili su iz Ureda grada Rijeke.

Izložbu je postavila kustosica Muzeja moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci Daina Glavočić i predstavlja sažetak triju izložaba o arhitekturi historicizma, secesiji i moderni u Rijeci.

Riječko izaslanstvo s gradonačelnikom Vojkom Obersnelom na čelu primio je danas gradonačelnik Daliana Xi Deren te su potpisali sporazume o prijateljskoj suradnji dvaju gradova i predstavnika gradskih gospodarskih komora.

Predstavnici riječke gospodarske komore i Lučke uprave predstavili su riječke i hrvatske poslovne mogućnosti, a predstavnici Hrvatske turističke zajednice i riječke Turističke zajednice turističke mogućnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙