FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nuštar: traktorom nagazio na minu

VINKOVCI, 27. travnja 2006. (Hina) - U eksploziji protutenkovske mine,na koju je traktorom dok je jutros obrađivao zemlju u minski označenupodručju, naišao 32-godišnji Nuštarac znatno je oštećen traktor, avozač nije ozlijeđen, potvrdila je vukovarsko-srijemska Policijskauprava.
VINKOVCI, 27. travnja 2006. (Hina) - U eksploziji protutenkovske mine, na koju je traktorom dok je jutros obrađivao zemlju u minski označenu području, naišao 32-godišnji Nuštarac znatno je oštećen traktor, a vozač nije ozlijeđen, potvrdila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Po riječima glasnogovornika PU-a Miroslava Janića nesreća se dogodila jutros oko 9 sati u području poznatu pod nazivom Vašarište, uza cestu prema obližnjim Marincima.

Po podatcima Hrvatskog centra za razminiranje od 1998. do kraja 2005. razminiranjem i tehničkim izvidom na uporabu su u Vukovarsko-srijemskoj županiji vraćena 140,2 četvorna kilometra razminiranih površina, a još treba razminirati 107 četvornih kilometara.

Otkrivena su 573 minska polja s više od 44.600 minsko-eksplozivnih sredstava.

Do sada se u Vukovarsko-srijemskoj županiji dogodilo više od 165 minskih nesreća u kojima je stradalo više od 150 osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙