FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Braniču Getafea Perniji španjolsko državljanstvo

MADRID, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Branič španjolskognogometnog prvoligaša Getafea Mariano Pernia (28) dobio je španjolskodržavljanstvo, te će moći kandidirati za nastup u reprezentaciji kojuvodi Luis Aragones na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj ovoga ljeta.
MADRID, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Branič španjolskog nogometnog prvoligaša Getafea Mariano Pernia (28) dobio je španjolsko državljanstvo, te će moći kandidirati za nastup u reprezentaciji koju vodi Luis Aragones na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj ovoga ljeta.

Pernia, inače rođeni Argentinac, ove je sezone svratio pozornost na svoje mogućnosti s nekoliko izvrsnih pogodaka za svoj Getafe s kojima je pomogao tom malom klubu iz Madrida da dođe do trenutačno devete pozicije na ljestvici, a sebi omogućio prelazak u bogatiji i ugledniji Atletico.

Konkurenti za poziciju lijevog braniča u španjolskoj reprezentaciji bit će mu Asier Del Horno iz Chelsea i Antonio Lopez iz madridskog Atletica.

"Još nisam razgovarao s Aragonesom, ali sam oduševljen i samom mogućnosti igranja za Španjolsku na Svjetskom prvenstvu", izjavio je Pernia.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙