FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

The Sun: Scolari preuzima Englesku

LONDON, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Britanski novinski tabloidThe Sun u svom broju od četvrtka piše kako su predstavnici Engleskognogometnog saveza (FA) otputovali u Lisabon kako bi privoljeli LuizaFelipea Scolarija da postane izbornik engleske reprezentacije nakonSvjetskog prvenstva ovoga ljeta u Njemačkoj.
LONDON, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Britanski novinski tabloid The Sun u svom broju od četvrtka piše kako su predstavnici Engleskog nogometnog saveza (FA) otputovali u Lisabon kako bi privoljeli Luiza Felipea Scolarija da postane izbornik engleske reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva ovoga ljeta u Njemačkoj.

Sadašnji engleski izbornik Šveđanin Sven-Goran Eriksson još je u siječnju najavio kako će napustiti tu poziciju nakon SP-a.

Scolari je trenutačno portugalski izbornik, a s tom je reprezentacijom prije dvije godine osvojio drugo mjesto na Europskom prvenstvu u Portugalu, dok je 2002. kao izbornik svog rodnog Brazila osvojio naslov svjetskog prvaka. Na oba je ta natjecanja Scolari na putu do finala izbacio Englesku u četvrtfinalu.

Scolari je postao najveći kandidat za novog engleskog izbornika nakon što je ranije ovoga tjedna najavio svoj odlazak s klupe Portugala nakon SP-a.

The Sun je citirao "izvor iz FA-a" koji je izjavio kako su dobili dozvolu portugalskog saveza da započnu pregovore sa Scolarijem.

Engleska će biti suparnik Hrvatske u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Europsko prvenstvo 2008. godine u Švicarskoj i Austriji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙