FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liga prvaka: Barcelona - Milan 0-0

Barcelona - Milan 0-0BARCELONA, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Nogometaši Barceloneplasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratnojpolufinalnoj utakmici na svom Camp Nou odigrali protiv Milana 0-0,zadržavši prednost od 1-0 iz prve utakmice koju su igrali u gostima.
BARCELONA, 27. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Nogometaši Barcelone plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj polufinalnoj utakmici na svom Camp Nou odigrali protiv Milana 0-0, zadržavši prednost od 1-0 iz prve utakmice koju su igrali u gostima.

Barcelona će u finalu 17. svibnja na pariškom Stade de Franceu igrati protiv Arsenala, koji je u utorak u uzvratnoj utakmici polufinala na El Madrigalu odigrao 0:0 protiv Villarreala i tako sačuvao pogodak prednosti iz prvog susreta u Londonu.

Barcelona: Valdes; Belletti, Marquez, Puyol, Van Bronckhorst; Iniesta, Edmilson, Deco; Giuly (Larsson, 68), Eto'o (Van Bommel, 89), 10-Ronaldinho

Milan: Dida; Stam, Costacurta (Cafu, 64), Kaladze, Serginho; Gattuso (Rui Costa, 68), Pirlo, Kaka, Seedorf; Ševčenko, Inzaghi (Gilardino, 80)

Gledatelja: 100.000. Sudac: Merk (Njemačka)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙