FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 27. travnja

ZAGREB, 27. travnja 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja začetvrtak, 27. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 27. travnja 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 27. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader sastat će se, nakon što se vrati iz službenog posjeta Poljskoj, s Upravom Ine u vezi sa situacijom oko cijene nafte. U Vladi se doznaje da Ministarstvo gospodarstva priprema i druge mjere za ublažavanje posljedica rasta cijene nafte osim zaštićene cijene Supera 95, a koji trenutačno u Hrvatskoj koristi najveći broj vlasnika vozila na benzin, (10 sati, zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2). Nakon sastanka najavljena je u Vladi konferencija za novinstvo (11 sati, zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Udruga Gong predstavit će Europski godišnjak izbornih kampanja u 2005. godini "Election time" (11 sati, Trg bana Jelačića 15/4).

ZAGREB - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić govorit će na konferenciji za novinare o Katoličkoj crkvi u Europi. Konferenciji će nazočiti i riječki nadbiskup Ivan Devčić, mađarski primas i predsjednik Mađarske biskupske konferencije kardinal Peter Erdo i generalni tajnik COMECE-a mons. Noel Treanor (12 sati, Tajništvo Hrvatske biskupske konferencije, Kaptol 22).

ZAGREB - Konferencija za novinare SDP-a na kojoj će predsjednik stranke Ivica Račan i saborski zastupnik Slavko Linić iznijeti svoja stajališta o povećanju cijena benzina (12,30 sati, sjedište SDP-a, Iblerov trg 9).

ZAGREB - Ministrica vanjskih poslvoa i europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović i njezin finski kolega Erkki Tuomioja, koji dolazi u radni posjet Hrvatskoj, razgovarat će o bilateralnoj suradnji te suradnji unutar euroatlantskih integracija, poglavito u kontekstu finskog predsjedanja Europskom unijom koje počinje 1. srpnja ove godine (MVP, Zrinjevac 7-8, snimatelji u 15.30; novinari do 16 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Hrvoje Krstičević

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙