FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mrtav pacijent u krugu splitske bolnice

splitske bolniceSPLIT, 26. travnja 2006. (Hina) - U krugu splitske Kliničke bolnicejutros je pronađen mrtav 45-godišnji pacijent koji je liječen naodjelu psihijatrije, a smrtne ozljede najvjerojatnije su posljedicapada s četvrtog kata.
SPLIT, 26. travnja 2006. (Hina) - U krugu splitske Kliničke bolnice jutros je pronađen mrtav 45-godišnji pacijent koji je liječen na odjelu psihijatrije, a smrtne ozljede najvjerojatnije su posljedica pada s četvrtog kata.

Pacijent je tijekom noći više puta pokušao pobjeći s odjela psihijatrije nakon čega je smješten na traumatološki odjel, odakle mu se izgubio svaki trag.

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj potvrdila je da je pacijentovo tijelo pronađeno u bolničkom krugu s teškim ozljedama, lomovima kostiju zadobivenim najvjerojatnije od pada s četvrtoga kata. Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Splitu, a tijelo je prevezeno na odjel patologije radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Ravnatelj KB Split Dujomir Marasović potvrdio je Hini da se u bolnici provodi intenzivna interna istraga zbog ovoga slučaja te da istragu provodi i policija.

Pretpostavlja se da je pacijent, kako je kazao Marasović, pobjegao u akutnoj psihozi.

Identitet pokojnika još nije otkriven.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙