FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez ograničenja

ZAGREB, 24. travnja 2006. (Hina) - Promet teče uz povoljne vremenskeprilike i bez posebnih ograničenja, i dalje usporen na nekim cestamazbog radova, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 24. travnja 2006. (Hina) - Promet teče uz povoljne vremenske prilike i bez posebnih ograničenja, i dalje usporen na nekim cestama zbog radova, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Dionica buduće autoceste A8, od tunela Učke do čvora Matulji (u smjeru Rijeke), otvorena je za sav promet od 6 do 22 sata.

Od 22 do 6 sati ujutro dionica Veprinac-čvor Matulji bit će zatvorena za sav promet, a Veprinac-tunel Učka bit će otvorena za promet vozila do 3,5 tone. U to vrijeme osobna i teretna vozila do 3,5 t mogu voziti obilazno: Veprinac-Ičići-Matulji, a teretna vozila teža od 3,5 tone i autobusi: Vozilići-Opatija-Rijeka (D 66).

Smjerom od Rijeke prema Istri vozi se nesmetano, uz kraće zastoje zbog radova.

Na autocesti A1 Zagreb-Split, radovi su na mostu Gacka (141. km), do 5. lipnja na istočnoj riječkoj obilaznici (D8) zbog radova na čvoru Orehovica zatvara se za sav promet izlaz iz smjera Škurinja prema Orehovici, radi se i na nekoliko dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac.

Od danas, 24. travnja, u 8 sati do sutra, 25. travnja, do 20 sati, za sav promet bit će zatvorena državna cesta D 7 u zoni željezničko-cestovnog prijelaza Kruševica, a promet će teći obilazno smjerom: Slavonski Šamac-Babina Greda-Gundinci-Sikirevci.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na GP Bregana, a na Maclju ulaz. Na ostalim graničnim prijelazima promet je rijedak.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙