FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Vukelić na forumu Neformalnog vijeća za konkurentnost EU-a

ZAGREB, 21. travnja 2006. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada ipoduzetništva Branko Vukelić, sudjeluje na ministarskom sastankuNeformalnog vijeća za konkurentnost ministara u vladama zemaljaEuropske unije i zemalja kandidata za članstvo, koji se održava uGrazu.
ZAGREB, 21. travnja 2006. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić, sudjeluje na ministarskom sastanku Neformalnog vijeća za konkurentnost ministara u vladama zemalja Europske unije i zemalja kandidata za članstvo, koji se održava u Grazu.

Glavna tema dvodnevnog skupa je 'Ulaganje u izvrsnost i inovacije', a naglasci su na programu konkurentnosti Europske unije i njegovom utjecaju na proračun EU-a, industrijskoj politici i unutarnjem tržištu. Pokušat će se odgovoriti na pitanje kako Europa može odgovoriti izazovima i postati konkurentnija u 21 stoljeću?

Ministar Vukelić predstavlja na forumu mjere i aktivnosti kojima Ministarsvo gospodarstva i druge institucije podupiru inovativnost u gospodarstvu te načine na koje se u Hrvatskoj podstiče upotreba znanosti u gospodarstvu, doznaje se iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Poziv Hrvatskoj da sudjeluje na ovom skupu veliko je priznanje, koje govori o tome da se našu zemlju sve više smatra ravnopravnom sudionicom gospodarskih i političkih procesa EU-a, premda još nije primljena u punopravno članstvo, ističu u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙