FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 21. travnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 21. travnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LONDON - Violinistica Vanessa-Mae Nicholson proglašena je najbogatijom među mladim britanskim zvijezdama, odnosno zauzela je prvo mjesto na tradicionalnoj godišnjoj listi mladih bogataša koju objavljuje list Sunday Times. Ova 27-godišnja violinistica, porijeklom iz Singapura, ove je godine po prvi put na toj listi, a prvo je mjesto zauzela zaradom od 32 milijuna funti od prodaje albuma te koncerata. Na drugom mjestu zvijezda mlađih od 30 godina je 23-godišnja unuka Charlie Chaplina Kiera, koja je 30-postotna vlasnica holivudske produkcijske kompanije Limelight Films, a koja je 'teška' 30 milijuna funti. Treće mjesto dijele četiri člana skupine Coldplay s po 25 milijuna funti, koliko je, prema Sunday Timesu, zaradio svaki od članova te grupe.

MIAMI - Policija na Floridi uhitila je i optužila za seksualno zlostavljanje 76-godišnjeg starca koji je išao od vrata do vrata predstavljajući se kao liječnik i nudeći besplatne preglede dojki. Starac je optužen za zlostavljanje dviju žena koje su prihvatile njegovu ponudu. Jedna od njih postala je sumnjičava kada je čovjek od nje zatražio da se potpuno skine i počeo ginekološki pregled bez gumenih rukavica, rekli su istražitelji. Žena je tada nazvala policiju nakon čega je osumnjičeni pobjegao. Uhićen je u stanu druge žene na području Lauderdal Lakesa u srijedu, rekao je glasnogovornik policije. Sjedokosi osumnjičenik, Phillip Winikoff, nosio je crnu liječničku torbu i tvrdio da ga ja kućni posjet poslala lokalna bolnica.

BERLIN - Njemački umirovljenik bacio je u zahodsku školjku bunt novčanica, vrijednih cijelo malo bogatstvo, misleći da ništa ne vrijede, objavila je u četvrtak policija u Kielu. Policija kaže da je u kanalizaciji završilo oko 60.000 nekadašnjih njemačkih maraka, koje bi, da su se zamijenile eurima, vrijedile 30.000 eura. Radnici komunalnog poduzeća izvadili su oko polovice novčanica iz odvodne cijevi 64-godišnjeg Nijemca, a od preostalog novca nastao je čep koji je zapeo u kanalizaciji. Policija kaže da je umirovljenik živio u "spartanskim" uvjetima, te da je spašene novčanice osušio i odnio ih na banku. No, ne zna se je li ih je prije toga oprao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙