FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 19. travnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 19. travnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - Američka glumica Katie Holmes, zaručnica Toma Cruisea, rodila je u Los Angelesu zdravu, 3.4 kilograma tešku curicu. "Porod je protekao bez problema, a Katie i beba koja je dobila ime Suri se osjećaju odlično," izjavio je Cruiseov agent. Suri na hebrejskom znači princeza, dok na perzijskom jeziku označava crvenu ružu. Cruise iz braka s australskom glumicom Nicole Kidman ima dvoje djece - 13-godišnju kćer Isabellu 11-godišnjeg sina Connora, dok je za 27-godišnju Katie Holmes to prvo djete. Nakon rođenja kćeri 43-godišnji Tom Cruise će se posvetiti promociji novog filma "Nemoguća misija 3", nakon čega je na redu vjenčanje.

LOS ANGELES - Nakon zaručnice Toma Cruisea, glumice Katie Holmes, u razmaku od svega nekoliko sati djevojčicu je rodila još jedna Hollywoodska zvijezda, Brooke Shields. "Brooke je rodila zdravu djevojčicu koja je dobila ime Grier," objavila je njezina glasnogovornica. Otac djeteta je glumac i scenarist Chris Henchy s kojim 40-godišnja Brooke Shields već ima kćer Rowan staru tri godine. Ovaj par je u braku od 2001. godine. Brooke se proslavila kada je s 13 godina ostvarila svoj filmski debi ulogom u filmu "Pretty Baby", a veliki uspjeh u karijeri postigla je ulogom u jednoj od najpopularnijih američkih serija "Suddenly Susan".

OTTAWA - Kanadski premijer Stephen Harper otkrio je kako bi umjesto vođenja površinom druge najveće zemlje na svijetu radije bio hokejaš. "Volim svoj posao, međutim najbolja stvar na svijetu je biti hokejaš," kazao je Harper koji je veliki ljubitelj hokeja na ledu, a trenutačno piše knjigu o počecima tog sporta u Kanadi. Harper je ljubav prema hokeju prenio i na sina Bena i svaki slobodni trenutak koristi kako bi pratio njegove nastupe u dječjoj ligi. "Bez obzira koliko bio umoran uvijek imam energije za utakmice svoga sina," dodao je Harper kojem su među omiljenim momčadima NHL lige kanadski klubovi Ottawa Senatorsi i Calgary Flamesi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙