FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 19. travnja

ZAGREB, 19. travnja 2006. (Hina) - - Najava važnijih događaja zasrijedu, 19. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 19. travnja 2006. (Hina) - - Najava važnijih događaja za srijedu, 19. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske liječničke komore "Korupcija u zdravstvu", (Liječnički dom, Šubićeva 9 u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSLS-a na kojoj će govoriti predsjednica Đurđa Adlešić i zamjenik predsjednice Zlatko Kramarić

(Zrinjevac 17/1 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za medije udruge specijalne policije iz Domovinskog rata o temi "Neodrživost bodovnog sustava za tzv. borbeni i neborbeni sektor hrvatskih branitelja " (Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27 u 11 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Početci hrvatskoga novinstva i publicistike - o 200. obljetnici izlaska prvog lista na hrvatskom jeziku "Kraljski Dalmatin" (Nacionalna sveučilišna knjižnica, Hrvatske bratske zajednice 4 u 12 sati).

ZAGREB - Držani tajnik za turizam Zdenko Mičić sastat će se u funkciji predsjedavajućeg Komisije za Europu Svjetske turističke organizacije (UNWTO), sa supredsjedavajućim kolegama iz Francuske Frédericom Pierretom, direktorom Uprave za turizam, i Maxom Salomonom, voditeljem Misije za međunarodne odnose pri upravi za turizam, te iz Grčke Athansiosom Zacharoglouom, načelnikom Odjela za međunarodne odnose ( Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka, Prisavlje 14, IV kat u 13 sati).

ZAGREB - Zaključna sjednica senata i Vijeća područja Sveučilišta u Zagrebu povodom izbora rektora (Arhitektonski, Građevinski i Geodetski fakultet, Kačićeva 26, velika predavaonica u 14 sati).

ZAGREB - Odbor za zaštitu okoliša, javno zdravstvo i sigurnost hrane Europskog parlamenta dolazi u radni posjet Republici Hrvatskoj i održat će susrete sa Odborom za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Hrvatskog sabora (Trg Sv. Marka 6, dvorana I. Mažuranić u 14,30 sati) i Odborom za poljoprivredu i šumarstvo Hrvatskog sabora (dvorana I. Mažuranić u 15,30 sati).

ZAGREB - Prezentacija studije "Upravljanje dugom središnje države i razvoj domaćeg tržišta dužničkih vrijednosnih papira - Republika Hrvatska" koja će se obaviti video-konferencijom s Washingtonom (CARnet, Marohnićeva 5 u 15,30 sati).

ZAGREB - Premijera filma "Grbavica" (20 sati, CineStar Zagreb, Branimirova 29).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙