FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Češki premijer parom kubura izazvao političkog rivala na tv-dvoboj riječima

PRAG , 14. travnja 2006. (Hina/AFP) - Češki premijer Jiri Paroubekposlao je par kubura svojem političkom rivalu pozivajući ga na tajnačin na tv-dvoboj, kojim će se pokrenuti predizborna rasprava, šesttjedana prije održavanja parlamentarnih izbora u toj zemlji,predviđenih za početak lipnja, izvijestili su u petak službeniizvori.
PRAG , 14. travnja 2006. (Hina/AFP) - Češki premijer Jiri Paroubek poslao je par kubura svojem političkom rivalu pozivajući ga na taj način na tv-dvoboj, kojim će se pokrenuti predizborna rasprava, šest tjedana prije održavanja parlamentarnih izbora u toj zemlji, predviđenih za početak lipnja, izvijestili su u petak službeni izvori.

Oružje su u starinskoj kočiji u sjedište stranke desnog centra ODS donijela dvojica kostimiranih muškaraca, predavši pismo na staročeškom, adresirano na šefa stranke Mireka Topolaneka.

"Gospodine, izvolite odabrati svoje oružje i suočite se sa mnom, kao muškarac s muškarcem, u nizu izravnih rasprava na tv-programu", stoji u premijerovu pismu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙