FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega: novi predsjednik županijskog HDZ-a najavio novi pristup

POŽEGA, 14. travnja 2006. (Hina) - Novi predsjednik Županijskog odboraHDZ-a Požeško-slavonske županije Franjo Lucić na današnjoj jekonferenciji za novinare najavio novi pristup u radu stranke, koji će,kako je rekao, vratiti povjerenje birača HDZ-u.
POŽEGA, 14. travnja 2006. (Hina) - Novi predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije Franjo Lucić na današnjoj je konferenciji za novinare najavio novi pristup u radu stranke, koji će, kako je rekao, vratiti povjerenje birača HDZ-u.

Članovi predsjedništva HDZ-a Požeško-slavonske županije na čelu s dosadašnjim predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a Antom Bagarićem, zbog loših izbornih rezultata stavili su svoje mandate na raspolaganje.

Franjo Lucić, inače gradonačelnik Pleternice, uz ostalo je, kazao kako smatra da će stranka kroz nove ljude i nov pristup radu sigurno postići daleko bolje rezultate, te da će nakon analize izbornih rezultata "pojedini predsjednici zasigurno snositi i određene konzekvence zbog lošeg rada".

"Svjesni smo svih pogrešaka koje je učinilo vodstvo na čelu s našim predsjednikom. No stajalište je bilo da nositelj izborne liste, na temelju dosadašnjih rezultata, bude župan Bagarić, što se nije pokazalo dobrim", naveo je Lucić.

Najavio je i kvalitetniju suradnju sa svim strankama od SDP-a i HSLS-a do HSP-a, HSS-a i ostalih koje djeluju na tim prostorima.

"To je jedini način na koji se može razviti gospodarstvo u Požeško-slavonskoj županiji. Kao predsjednik HDZ-a radit ću na tome da svi programi ove stranke budu ostvareni jer oni nisu isključivo namijenjeni članovima HDZ-a, već svim stanovnicima ove županije", rekao je, uz ostalo, Lucić.

Na nedavnim izvanrednim izborima za Skupštinu Slavonsko-požeške županije HDZ je osvojio 11 vijećničkih mjesta, SDP 22, HDSSB i HSS po tri, a Hrvatski blok-Pokret za modernu Hrvatsku dva vijećnička mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙