FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: rast cijena na malo i troškova života u veljači

ZAGREB, 14. travnja 2006. (Hina) - Cijene na malo u Zagrebu su uveljači povećane za 0,3 posto u odnosu na siječanj, a troškovi životabilježe rast od jedan posto, podaci su Odjela za statistiku Gradskogzavoda za prostorno uređenje.
ZAGREB, 14. travnja 2006. (Hina) - Cijene na malo u Zagrebu su u veljači povećane za 0,3 posto u odnosu na siječanj, a troškovi života bilježe rast od jedan posto, podaci su Odjela za statistiku Gradskog zavoda za prostorno uređenje.

Cijene na malo u Zagrebu su u prva dva mjeseca povećane za 2,4 posto, a troškovi života za dva posto prema istom razdoblju lani.

Na godišnjoj razni, u veljača ove u odnosu na isti prošlogodišnji mjesec, cijene na malo povećane su 2,2 posto, a troškovi života 1,9 posto.

Cijene roba u veljači su prema mjesecu ranije smanjene 0,1 posto, dok cijene usluga bilježe rast od 1,6 posto. Cijene poljoprivrednih prehrambenih proizvoda povećane su 4,6 posto, prehrambenih proizvoda za 1,1 posto, dok su cijene industrijskih proizvoda smanjene 0,3 posto.

U okviru troškova života, troškovi roba na mjesečnoj razini bilježe rast od 0,6 posto, a troškovi usluga od 2,5 posto. Prema namjeni potrošnje, najviše su porasli troškovi stanovanja i usluga, za 7,8 posto te troškovi pića za 3,4 posto. Istodobno, najviše su smanjeni troškovi opreme stana i usluga, za 1,5 posto.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙