FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Medvjedić Winnie dobio zvijezdu u Hollywoodu

HOLLYWOOD, 12. travnja 2006. (Hina/AFP) - Popularni lik iz WaltDisneyjevih crtanih filmova medvjedić Winnie Pooh dobio je uHollywoodu zvijezdu na "šetalištu slavnih" i tako postao besmrtan.
HOLLYWOOD, 12. travnja 2006. (Hina/AFP) - Popularni lik iz Walt Disneyjevih crtanih filmova medvjedić Winnie Pooh dobio je u Hollywoodu zvijezdu na "šetalištu slavnih" i tako postao besmrtan.

U društvu prijatelja Tigra, Praščića i Zeke, plišana zvijezda najmlađih ljubitelja crtića rado je pozirala pred fotografskim objektivima na svečanosti kojoj je nazočio i predsjednik kuće Disney Robert Iger.

Zvijezda je postavljena na nogostupu ispred kina "El Capitan" u vlasništvu Disneyja, preko puta kazališta Kodak gdje se svake godine održava svečanost dodjele Oscara i nekoliko metara od Disneyjeve trgovine u kojoj se ljudi otimaju za lutku Winnieja Pooha.

Medu Winnieja Pooha stvorio je 1926. britanski autor Alan Alexander Milne, a popularnost je stekao zahvaljujući Disneyjevim kratkometražnim animiranim filmovima koji su se počeli prikazivati 1966.

Žuti medo u crvenoj majici pridružio se tako Mikiju, Pašku Patku i Snjeguljici, Disneyjevim likovima koji već imaju svoju zvijezdu u prijestolnici američkog filma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙