FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest ! Ispravak vijesti HNA2301 Osijek: Đapić,Galić i Markulj potpisali....

ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA2301 "Osijek: Đapić, Galić i Mrkulj potpisali ugovor o Porinu2006." isprave predzadnju rečenicu teksta tako da glasi: Tijekom Dana"Porina" u Osijeku, koji počinju 19. travnja, koncertnim će senastupima odati počast i velikom tekstopiscu Dragi Britviću, koji jeposmrtno dobio nagradu "Porin" za životno djelo.
ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA2301 "Osijek: Đapić, Galić i Mrkulj potpisali ugovor o Porinu 2006." isprave predzadnju rečenicu teksta tako da glasi: Tijekom Dana "Porina" u Osijeku, koji počinju 19. travnja, koncertnim će se nastupima odati počast i velikom tekstopiscu Dragi Britviću, koji je posmrtno dobio nagradu "Porin" za životno djelo.

Vijest ponavaljamo u cijelosti:

OSIJEK, 11. travnja 2006. - Osječki gradonačelnik Anto Đapić, glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Mirko Galić i predsjednik Instituta hrvatske glazbene industrije Hrvoje Markulj potpisali su danas u Gradskome poglavarstvu Ugovor o suradnji za ovogodišnju dodjelu diskografskih nagrada "Porin" koje će se 22. travnja održati u Osijeku.

Osijek je i prošle godine bio odličan domaćin najuglednije glazbeno-diskografske manifestacije "Porina", koji je opet u tom gradu jer se u njemu "čovjek osjeća ugodno nije mu teško doći ponovno", rekao je Mirko Galić. Dodao je da su HRT-ovi izravni troškovi za tri koncertne večeri ove godine oko 900.000 kuna.

Osječki gradonačelnik Anto Đapić rekao je kako je za Osijek, grad bogate kulturno-glazbene tradicije, "Porin" važan jer je to "odlična prilika da se predstavi kao grad kulture". Grad je iz proračuna za tu priredbu osigurao 250 tisuća kuna te dvoranu "Zrinjevac", gdje će se kao i prošle godine održati "Porin 2006".

Tijekom Dana "Porina" u Osijeku, koji počinju 19. travnja, koncertnim će se nastupima odati počast i velikom tekstopiscu Dragi Britviću, koji je posmrtno dobio nagradu "Porin" za životno djelo.

Glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić podsjetio je da se ove godine proslavlja 80. obljetnica Hrvatskoga radija i 50. obljetnica Televizije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙