FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 12. travnja

ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općegservisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 12. travnja.
ZAGREB, 11. travnja 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 12. travnja.

ZAGREB - Nastavak 19. sjednice Hrvatskog sabora, (zgrada Hrvatskog sabora, Trg sv. Marka 6 u 9,30 sati).

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća (GSV) na kojoj će biti imenovani novi predsjednik i dopredsjednik tog tijela, te će biti razmatran program rada za ovu godinu, prijedlog sporazuma o migraciji radne snage između Hrvatske i Bugarske te prijedlog izmjena Zakona o porezu na dobit, (Vlada RH, Trg. sv. Marka 2, u 14 sati). Izjave za novinare najavljene su za 15,30 sati.

ZAGREB - Konferencija za novinstvo Hrvatskog centra za razminiranje (HCR) u povodu predstojećeg Međunarodnog stručnog savjetovanja "humanitarno razminiranje 2006.", što se održava u Šibeniku od 24. do 26. travnja, (Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Vukovarska 78 u 10 sati).

ZAGREB - Potpisivanje Sporazuma o socijalnom partnerstvu između Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Sindikata hrvatskih učitelja i Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, (zgrada Ministarstva, Trg hrvatskih velikana 6 u 10,30 sati).

ZAGREB - Konferencija o razvoju civilnog društva, u organizaciji Regionalnog foruma udruga Slavonije i uz financijsku potporu Misije OESS-a. Središnja tema konferencije bit će uloga civilnog društva i načini na koje se ono može razvijati, (Hrvatsko novinarsko društvo (HND), Perkovčeva 2, od 9,30 do 16 sati). Regionalni forum udruga Slavonije održat će i konferenciju za novinare u prostorijama HND-a (u 11,30 sati).

ZAGREB - Hrvatska seljačka stranka (HSS) održat će konferenciju za novinare na temu "Put u 'Zapadni Balkan' - tko plaća račun?". Na konferenciji, na kojoj će govoriti predsjednik HSS-a Josip Friščić, bit će predstavljen dokument "Konkurentnost hrvatske poljoprivrede i prehrambene industrije prema zemljama 'Zapadnog Balkana'". Od hrvatske Vlade zatražit će se analiza posljedica ulaska u okrnjenju CEFTA-u, (Zvonimirova 17 u 10 sati).

ZAGREB - Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva održat će konferenciju za novinare u povodu objavljivanja Godišnjeg izvještaja o radu Zaklade za 2005. godinu, (Kušlanova 27 u 10,30 sati).

ZAGREB - Sjednica zagrebačkog gradskog poglavarstva, (u 10 sati).

ZAGREB - Hrvatsko socijalno-liberalna stranka (HSLS) grada Zagreba održat će konferenciju za novinare o izborima u gradskoj organizaciji HSLS-a. Uz ostale, na konferenciji će sudjelovati predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić, (Gajeva 7 u 12 sati).

ZAGREB - Znanstveno-stručni skup Savjeta antifašista Republike Hrvatske, na temu "Bleiburg i križni put 1945.", (Tribine grada Zagreba, Kaptol 27 u 10 sati).

ZAGREB - Udruga radničkih sindikata Hrvatske (URSH) održat će konferenciju za novinare na temu "Uskrsna poruka URSH-a Vladi RH o gospodarsko-socijalnom stanju", (kralja Držislava 4 u 11 sati).

RIJEKA - Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca u Rijeci održat će konferenciju za novinare u povodu predstavljanja programa ovogodišnjih 3. "Riječkih ljetnih noći" (HNK, u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu otvaranja 40. Zagrebačkog salona, reprezentativne izložbe suvremenog likovnog stvaralaštva. Na ovogodišnjem Salonu koji se održava od 13. travnja do 14. svibnja, bit će predstavljeno 40-ak projekata, što je rezultat sinergije stvaralaca s različitih područja umjetnosti, (Gliptoteka, HAZU, Medvedgradska 2 u 10 sati).

OPATIJA - Svečano otvaranje izložbe suvenira "Kvarner Expo 2006." na kojoj će od 12. do 14. travnja originalne i autohtone hrvatske suvenire predstaviti oko 80 izlagača iz šest županija. Organizator izložbe je Obrtnička komora primorsko-goranske županije, (Hotel "Kvarner", u 12 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙