FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader s potpredsjednikom Europske komisije Kallasom

ZAGREB, 10. travnja 2006. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanaderrazgovarao je u ponedjeljak s potpredsjednikom Europske komisije ipovjerenikom za upravne poslove, reviziju i suzbijanje prijevaraSiimom Kallasom o procesu ulaska Hrvatske u EU, proširenju CEFTA-e istanju u regiji, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću.
ZAGREB, 10. travnja 2006. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader razgovarao je u ponedjeljak s potpredsjednikom Europske komisije i povjerenikom za upravne poslove, reviziju i suzbijanje prijevara Siimom Kallasom o procesu ulaska Hrvatske u EU, proširenju CEFTA-e i stanju u regiji, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću.

Kako je priopćeno, na sastanku je ocijenjeno kako je CEFTA dobro rješenje za uspostavu zone slobodne trgovine u jugoistočnoj Europi jer se ta organizacija već pokazala kao učinkovita priprema za članstvo u Uniji.

Premijer Sanader naveo je aktivnosti koje Hrvatska provodi u okviru pregovora s EU i u procesu prilagodbe zakonodavstva i usvajanja EU standarda na područjima javne uprave i pravosuđa.

Istaknuo je i aktivnu ulogu Hrvatske u jačanju stabilnosti i suradnje u ovom dijelu Europe te je naglasio važnost očuvanja europske perspektive za sve države europskog jugoistoka, priopćeno je.

Potpredsjednik Europske komisije Kallas izrazio je zadovoljstvo Komisije tijekom pregovora s Hrvatskom, te brzinom kojom Hrvatska napreduje prema članstvu u Uniji, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙