FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poslovanje Zagrebačke banke nije ugroženo

ZAGREB, 9. travnja 2006. (Hina) - Današnji požar u zgradi Zagrebačkebanke u Savskoj cesti 62, u Zagrebu, zahvatio je podrumske prostorijebanke u kojima su smješteni skladišni prostori i prostorije osoblja začišćenje, a lokaliziran je 15 minuta nakon izbijanja, priopćio jepopodne Ured za odnose s javnošću Zagrebačke banke.
ZAGREB, 9. travnja 2006. (Hina) - Današnji požar u zgradi Zagrebačke banke u Savskoj cesti 62, u Zagrebu, zahvatio je podrumske prostorije banke u kojima su smješteni skladišni prostori i prostorije osoblja za čišćenje, a lokaliziran je 15 minuta nakon izbijanja, priopćio je popodne Ured za odnose s javnošću Zagrebačke banke.

Ured napominje kako u požaru, koji je izbio oko 15 sati, nije uništen arhiv Zagrebačke banke, jer se on nalazi na drugoj lokaciji.

U Savskoj cesti 62 djelomice se nalazi arhiv marketinške službe Zagrebačke banke, u kojem su stari oglasni i drugi promotivni materijali, ističe u priopćenju Natalija Mikulić iz Ureda za odnose s javnošću Zagrebačke banke.

Također napominje kako ni na koji način nije ugrožen arhiv klijenata ni poslovanje Zagrebačke banke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙