FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Pobjegao hrvatski državljanin osumnjičen za prometnu nesreću

MOSTAR, , 5. travnja 2006. (Hina) - Državljanin Republike HrvatskeAntun Katušić iz Dubrovnika, osumnjičen da je prošle subote skrivioprometnu nesreću na cesti Mostar - Čapljina u kojoj je poginulo petosoba, pobjegao je iz Kliničke bolnice u Mostaru, gdje je bio smještenzbog ozljeda zadobivenih u toj prometnoj nesreći, izjavio je u srijeduglasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslovaHercegovačko-neretvanske županije Srećko Bošnjak.
MOSTAR, , 5. travnja 2006. (Hina) - Državljanin Republike Hrvatske Antun Katušić iz Dubrovnika, osumnjičen da je prošle subote skrivio prometnu nesreću na cesti Mostar - Čapljina u kojoj je poginulo pet osoba, pobjegao je iz Kliničke bolnice u Mostaru, gdje je bio smješten zbog ozljeda zadobivenih u toj prometnoj nesreći, izjavio je u srijedu glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Srećko Bošnjak.

Katušić je u Kliničkoj bolnici u Mostaru bio pod policijskim nadzorom, a u tijeku je utvrđivanje okolnosti pod kojima je pobjegao u noći s utorka na srijedu i ne zna se gdje se nalazi, rekao je Bošnjak.

Katušić je pobjegao noć uoči za srijedu predviđenog saslušanja pred županijskim tužiteljem, rekao je Bošnjak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙