FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Većina Britanaca ne želi Camillu za kraljicu

LONDON , 5. travnja 2006. (Hina/AFP) - Većina stanovnika VelikeBritanije ne želi da druga supruga princa Charlesa, Camilla postanenjihova kraljica kada dođe vrijeme da princ na tronu naslijedi svojumajku kraljicu Elizabetu, rezultati su istraživanja javnog mišljenjaobjavljeni u srijedu u listu The Times.
LONDON , 5. travnja 2006. (Hina/AFP) - Većina stanovnika Velike Britanije ne želi da druga supruga princa Charlesa, Camilla postane njihova kraljica kada dođe vrijeme da princ na tronu naslijedi svoju majku kraljicu Elizabetu, rezultati su istraživanja javnog mišljenja objavljeni u srijedu u listu The Times.

Istraživanje je proveo institut Populus na uzorku od 1.503 osoba. Samo 26 posto ispitanih izrazilo je zadovoljstvo mogućnošću da Camilla, koja je udajom za Charlesa dobila titulu vojvotkinje od Cornwalla postane kraljica, a 56 posto bi ih više voljelo da ona dobije titulu princeze-pratilje, prenosi list, samo nekoliko dana prije prve godišnjice njihova braka 9. travnja.

Times također navodi kako su žene manje sklone zamisli da Camilla postane kraljica, zbog simpatija što su ih osjećale prema prvoj Charlesovoj supruzi, Diani, koja je poginula u automobilskoj nesreći u Parizu u kolovozu 1997.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙