FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indijski redatelj želi Paris Hilton u ulozi Majke Terezije

THIRUVANANTHAPURAM , 3. travnja 2006. (Hina/AFP) - Priznati indijskiredatelj T. Rajeevnath nada se da će uspjeti nagovoriti američkustarletu Paris Hilton da prihvati ulogu Majke Terezije u filmu kojitaj sineast namjerava snimati o poznatoj časnoj sestri, dobitniciNobelove nagrade za mir i utemeljiteljici reda časnih sestaraMisionarke ljubavi prema bližnjem svom iz Calcutte.
THIRUVANANTHAPURAM , 3. travnja 2006. (Hina/AFP) - Priznati indijski redatelj T. Rajeevnath nada se da će uspjeti nagovoriti američku starletu Paris Hilton da prihvati ulogu Majke Terezije u filmu koji taj sineast namjerava snimati o poznatoj časnoj sestri, dobitnici Nobelove nagrade za mir i utemeljiteljici reda časnih sestara Misionarke ljubavi prema bližnjem svom iz Calcutte.

Redatelj Rajeevnath koji živi i djeluje u glavnome gradu indijske države Kerale, Thiruvananthapuramu, za France presse je kazao kako je pozorno gledajući na ekranu svojeg kompjutora fotografije Majke Terezije, preminule 1997., i bogate američke nasljednice, ustanovio veliku sličnost u strukturi lica dviju žena.

"Crte lica gospođice Hilton vrlo su slične onima Majke Terezije. Sastanak s Paris Hilton predviđen je za kraj travnja", rekao je 54-godišnji redatelj. Za jedan od njegovih filmova "Majka" (u originalu Jamami), priči o sedam redovnica koje pronalaze i odgajaju napušteno novorođenče, na jednom od poznatih indijskih festivala dobio je glavnu nagradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙