FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dojadila im muška dominacija pa su odlučile promijeniti spol

RIJAD, 3. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Umorne zbog činjenice da suzadnja rupa na svirali u konzervativnoj Saudijskoj Arabiji, pet ženaje odlučilo "promijeniti tabor", kad već ne mogu pobijediti muškarce.
RIJAD, 3. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Umorne zbog činjenice da su zadnja rupa na svirali u konzervativnoj Saudijskoj Arabiji, pet žena je odlučilo "promijeniti tabor", kad već ne mogu pobijediti muškarce.

Dnevnik Al Watan objavio je da se u zadnjih 12 mjeseci kirurškom zahvatu promjene spola u inozemstvu podvrgnulo pet žena nakon što im se razvio "psihološki kompleks" zbog muške dominacije.

Žene u Saudijskoj Arabiji, koja je usvojila strogo tumačenje Islama, ne smiju voziti ili se pojaviti u javnosti ako nisu u pratnji muškog rođaka.

Novine su citirale starijeg svećenika koji je kazao da vlasti moraju novim zakonom protiv operacija promjene spola "popuniti zakonski vakuum".

Dužnosnik ministarstva unutarnjih poslova kazao je Al Watanu da vjerske vlasti, a ponekad i psiholozi, razmatraju takve slučajeve ali oni koji se podvrgavaju promjeni spola nisu dosad uhićivani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙