FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čobanković s predstavnicima Sindikata šumarstva

ZAGREB, 31. ožujka 2006. (Hina) - Hrvatski sindikat šumarstva priopćioje kako očekuje da će Uprava hrvatskih šuma prihvatiti današnjiprijedlog ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstvaPetar Čobankovića o nastavku socijalnoga dijaloga u Hrvatskim šumamaradi rješavanja problema nastalih smanjivanjem plaća radnicima.
ZAGREB, 31. ožujka 2006. (Hina) - Hrvatski sindikat šumarstva priopćio je kako očekuje da će Uprava hrvatskih šuma prihvatiti današnji prijedlog ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobankovića o nastavku socijalnoga dijaloga u Hrvatskim šumama radi rješavanja problema nastalih smanjivanjem plaća radnicima.

U priopćenju se navodi se da je današnji sastanak u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva održan na njihovo traženje zbog nezadovoljstva radnika Hrvatskih šuma, članova toga sindikata, smanjivanjem plaća.

Dodaje se kako Uprava Hrvatskih šuma nije odgovorila na inicijativu Sindikata od prije mjesec dana za izmjenu Kolektivnoga ugovora kojima se predlaže rješenje nastalih problema.

Hrvatski sindikat šumarstva organizirat će sindikalne akcije, na temelju provedenoga izjašnjavanja među članovima, ako Uprava Hrvatskih šuma ne nastavi socijalni dijalog, kaže se u priopćenju.

Današnjem sastanku s ministrom Čobankovićem nazočila je predsjednica Sindikata Gordana Colnar, predstavnici Hrvatskih šuma te državni tajnik Herman Sušnik i predstojnik Vladina ureda za socijalno partnerstvo Vitomir Begović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙