FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JANAF Sisačko-moslavačkoj županiji darovao 400.000 kuna

SISAK, 29. ožujka 2006. (Hina) - Jadranski naftovod (JANAF) darovao jeSisačko-moslavačkoj županiji 400 tisuća kuna za popravak županijskeceste Hrastovica-Jabukovac, uz JANAF-ovu precrpnu stanicu napetrinjskom području.
SISAK, 29. ožujka 2006. (Hina) - Jadranski naftovod (JANAF) darovao je Sisačko-moslavačkoj županiji 400 tisuća kuna za popravak županijske ceste Hrastovica-Jabukovac, uz JANAF-ovu precrpnu stanicu na petrinjskom području.

Darovnicu su na prigodnoj svečanosti u Sisku potpisali glavni direktor JANAF-a Dubravko Tkalčić i županica Marina Lovrić, koji su se dogovorili i o daljnjoj suradnji, najavivši da će JANAF iduće godine pomoći u financiranju popravka dva i pol kilometra županijske ceste za Park prirode "Lonjsko polje".

Tkalčić je istaknuo da će "JANAF ove godine jedinicama lokalne samouprave, športskim i kulturnim društvima na područjima kroz koja prolazi naftovod darovati 3,2 milijuna kuna, od toga 2,5 milijuna izravno jedinicama lokalne samouprave, a 700 tisuća za pojedinačne projekte u športu i kulturi".

JANAF će ove godine, napomenuo je, osim Sisačko-moslavačke županije, darivati općine Virje i Omišalj, gradove Sisak i Slavonski Brod te Vukovarsko-srijemsku županiju, područja u kojima JANAF ima svoje terminale.

Također je rečeno da JANAF s 550 tisuća kuna pomaže uređenje školskog igrališta iza Osnovne škole "22. lipnja" u Sisku.

Predstavnicima JANAF-u na daru je zahvalila županica Lovrić, koja je suradnju s tom tvrtkom navela kao primjer dobra razvojna partnerstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙